#tyverialarm

Gratis prisberegning på tyverialarm

På bare 1 minut kan du beregne prisen på en tyverialarm, som kan skabe ekstra tryghed for hele familien. Få et gratis og uforpligtende tilbud med det samme.  

Klar til at rådgive dig

Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor skal jeg vælge en professionel tyverialarm?

Med en professionel tyverialarm nedsætter du risikoen for indbrud samtidig med at dig og din familie kan føle sig trygge i sit eget hjem. Udover alarmen modtager du også skilte og klistermærker, som du har mulighed for at klister på vinduer og døre for at fortælle potentielle indbrudstyve, at dit hjem er sikret med en tyverialarm. Du eliminere risikoen for skader på din bolig, ved at tyvene ikke vælger at begå indbrud i din bolig.

Du har med en professionel alarm til dit hus også adgang til vagtcentralen 24/7 365 dage om året, hvor vagter står klar til at hjælpe, hvis det bliver nødvendigt. Du har selv mulighed for at kontrollere din tyverialarm, kan tænde og slukke for arealer i din bolig, hvis du ønsker dette.

Hvad koster en standard opsætning af et alarmsystem til mit hus?

Alle alarmsystemer er ikke ens og derfor kan der være variationer i prisen. Derfor anbefaler vi, at du udfylder den gratis og uforpligtende prisberegner for at finde ud af, hvad prisen for netop dit hus er.

Et priseksempel på en standard alarmpakke ser således ud. Oprettelse fra: 1 kr. | Gælder | Installation fra: 3.000 kr. | Abonnement fra: 299 kr./md. | Min. pris 6 mdr. fra: 4.802,80 kr.

Hvordan fungerer prisberegneren?

Prisberegneren fungerer således, at du udfylder dine oplysninger i de 8 steps som er blevet opgjort. Det er bl.a. spørgsmål omkring din boligsituation og boligstørrelse. Når du har udfyldt de 8 punkter, vil du modtage et prisestimat på en tyverialarm. Tilbuddet er helt gratis og uforpligtende.

Sikre alarmen mine udendørsarealer?

Med en SHIELD tyverialarm sikre du ikke blot inde, men også dine udendørsarealer. Alarmen fungerer således, at hvis der bliver registreret menneskelig og mistænksom aktivitet i haven, så har alarmen mulighed for at skræmme indbrudstyvene væk, inden de når til dit hus.

Du har også mulighed for at få overvågende røgalarmer, som kan advare dig hvis der opstår dannelse af røg i dit hjem. Ligger du og sover, kan få sekunder være afgørende. Da røgalarmerne snakker sammen med kontrolcentralen, har kontrolcentralen mulighed for at tilkalde brandvæsenet, hvis det skulle blive nødvendigt.

Hvad siger kunderne?

Anmeldelser fra Trustpilot

+3700 positive anmeldelser

Få et tilbud på 1 min.