#fliserens

Få foretaget en miljøvenlig fliserens

Få dine fliser til at se nye ud igen med en skånsom fliserens. Bekæmper alger og flisepest. Mulighed for imprægnering for et længerevarigt resultat. 

Klar til at rådgive dig

Priser

Med prismatch er du sikker på at få den laveste pris. Udfyld formularen og så får du et tilbud på netop din opgave. 

Fliserens uden imprægnering

Fliserens med imprægnering

Hvad siger kunderne?

Anmeldelser fra Trustpilot

100% tilfredshedsgaranti

Ofte stillede spørgsmål

Hvad koster algebehandling af fliser?

Prisen på algebehandling af fliser varierer alt efter om du ønsker imprægnering eller ej. Vi har fundet den bedste kombination af pris og service, så du ikke behøver at lede. Da alle carporte, terrasser mm. ikke er ens, vil der blive udarbejdet en specialpris på netop dit fliserens projekt. Ved at udfylde formularen vil du modtage et tilbud på fliserens. Generelt kan vi sige at priserne varierer imellem 39 kr. og 88 kr. pr. m2. med en 45% rabat som tilbydes i øjeblikket. Et eksempel på en opstartspakke er således: Få foretaget en komplet fliserens bestående af fliserens med imprægnering op til 35 m2 til kr. 5000 kr. før prisen er 2.750 kr.

Prisen inkluderer 20 års garanti på effekten af fliseimprægnering, hvis du skriver dig op til en vedligeholdelsesaftale. Med en serviceaftale vil du hvert år få foretaget en fliserens af en af virksomhedens fliserensere. 

Det er muligt at få foretaget algebehandling af sine fliser i hele landet, så udfyld formularen og så et uforpligtende tilbud på rensning af dine fliser. Prisen som du får tilbudt er inklusiv kørsel, oprydning og kvalitetstjek. Det er muligt at tilkøbe strøsand hvis det ønskes. 

Er det nødvendigt at få foretaget en fliserens?

Det er som sådan ikke nødvendigt at få foretaget en fliserens. Dog er fliser fyldt med smuds, alger og flisepest ikke særlig pæne. Det hjælper gevaldigt at foretage behandling af flisepest og vil få dine fliser til at fremstå som nye igen. En fliserens hjælper dig af med indgroet alger, smuds, oliepletter og flisepest, så dine fliser ser ud, som da du købte dem. Overvejer du at udskifte dine fliser med nye pga. de gamle ser brugte ud, så anbefaler vi at få foretaget en fliserens inden. Er du stadig ikke tilfreds med dine gamle fliser, så kan du udskifte dem den efterfølgende sæson. 

Kan jeg selv foretage algebehandling af mine fliser?

Vi anbefaler, at du får foretaget en professionel fliserens til at starte med. Især hvis det er længe siden, at du har fået foretaget en rensning af dine fliser eller det måske er første gang. En professionel fliserenser har en højtryksrenser, som er noget stærkere end den, som du kan købe i det lokale supermarked. En professionel fliserenser foretager rens af dine fliser med varmt vand på mellem 80-120 grader og fjerner derfor effektivt smuds, alger og flisepest, som kan hobe sig op i løbet af årene. Algebehandlingen af dine fliser bliver samtidig foretaget uden kemikalier, så den er både skånsom og miljøvenlig.  

Du har mulighed for at tegne en serviceaftale, hvor du får 20 års garanti på fliseimprægnering. Ønsker du ikke at tegne en serviceaftale, men derimod selv ønsker at vedligeholde fliserne de efterfølgende år, så kan vi også hjælpe dig. Vi har lavet en guide til hvordan du selv foretager algebehandling af dine fliser. Vi har også lavet en top 3 af de bedste højtryksrenser til gør-det-selv fliserens. Her kan du også læse mere om hvilken rengøringsvæske og imprægnering som vi anbefaler, at du benytter.

Indhent tilbud i dag