#bedste pris på sætningskader

Få en gratis ekspertvurdering af din sætningskade

Har du revner i murværket eller fundamentet? Så har du højst sandsynligt sætningskader. Udfyld formularen og få en uforpligtende ekspertvurdering af dine sætningsskader helt gratis. 

Klar til at rådgive dig

Ofte stillede spørgsmål

Hvad er en sætningsskade egentlig?

En sætningsskade består typisk af revner til væggen, men kan også forekomme i fundamentet eller andre steder i murværket. Grunden til sætningsskader kan være mange, men oftest forekommer de på baggrund af bevægelser i huset. Bevægelser i huset er helt normalt og kan ske pga. vejrforholdene. Det kan dog også skyldes manglende bæreevne i jordbunden, som medvirker, at huset sætter sig i en ny position.

Du vil oftest se sætningsrevner på ældre huse, da man havde mere lempelige krav til bl.a. jordforhold og fundament, end man har i dag.  

Hvordan udbedres sætningsskader?

Det er heldigvis muligt at udbedre sætningsskader og sætningsrevner. Har vi at gøre med en stabiliseret sætningskade, vil man typisk fræse revnen ud, stabilisere denne med f.eks. armeringsjern og herefter multipuds.

Vi anbefaler, at du tager kontakt både din forsikring og fagmand, for at høre hvordan du er stillet ift. at få udbedret dine sætningsskader.

Hvorfor opstår sætningsrevner?

Sætningsrevner opstår grundet ændret forhold ift. da huset blev bygget. Vi ser ofte sætningsrevner på gamle huse, hvor jordens bæreevne har ændret sig siden man byggede huset. Huset “sætter sig” herefter i en ny position, som medvirker, at der kan opstå revner i fundamenter, samt revner i muren. 

Hvad koster reparation af sætningsskader?

Prisen på udbedring af sætningsskader varierer meget alt efter om det er igangværende sætningsskader eller stabiliserede sætningsskader.
Vi anbefaler, at du tager kontakt til en fagmand, som kan hjælpe dig med at konkludere, hvordan du bedst muligt får udbedret dine sætningsrevner.

Udfyld formularen på 1 min.