#Gratis solcelletjek

Få et gratis og uforpligtende solcelletjek

Ved du hvilken solcelleløsning, som er bedst for dig?
Få hjælp til at finde den bedste solcelleløsning til dit hus. Få en ekspertvurdering samt et uforpligtende tilbud på stedet. 

Klar til at rådgive dig

Hvad siger kunderne?

Anmeldelser af Jydsk Tagteknik på Trustpilot

+4300 positive anmeldelser

Ofte stillede spørgsmål

Hvad indebære et solcelletjek?

Med et gratis solcelletjek kommer der en ekspert ud og vurderer hvilken solcelleløsning, som er bedst for netop dit hus. Der bliver derudover også tjekket på tagets generelle stand og herefter vurderes det, om dit tag er parat til solceller. Er dit tag klar til solceller, så får du et tilbud på stedet.

Hvad koster et solcelleanlæg?

Prisen på et solcelleanlæg varierer alt efter hvilket anlæg, som passer bedst til dit behov. Et klassisk solcelleanlæg til et parcelhus er på mellem 4 kW og 8,8 kW. Prisen for et 4 kW solcelleanlæg starter fra 87.000 kr. inkl. levering, montering, tilslutning og moms. Vær opmærksom på at prisen kan variere alt efter tagforhold.

For at få en konkret pris på et solcelleanlæg til din bolig, anbefaler vi, at du benytter dig af muligheden for at få foretaget et gratis solcelletjek.

Hvad er det bedste lån på et solcelleanlæg?

Det er muligt at finansiere sit nye solcelleanlæg gennem et lån. Vi kender naturligvis ikke til din finansielle situation, så derfor anbefaler vi, at du benytter en sammenligningstjeneste som Lendo til at finde det bedste lån for dig og dit nye solcelleanlæg. Da investering i et solcelleanlæg er en grøn investering, så vil man højst sandsynligt kunne opnå en lavere rente end ved et normalt forbrugslån.

Kræver et solcelleanlæg vedligeholdelse?

Som udgangspunkt kræver et solcelleanlæg ikke vedligeholdelse, dog vil solcellerne med tiden gå hen og blive beskidte som begrænser lysindtaget. Vi anbefaler derfor, at du løbende får foretaget rengøring af dine solceller. Det kan du enten gøre selv og få professionel hjælp.

Book dit solcelletjek på under 2 min.